Mån-Fre 09.00 – 17.00 (Lunch 12.00 – 13.00)
Mån-Fre 09.00 – 17.00 (Lunch 12.00 – 13.00)
0921 – 47 02 90   |   info@tordsmotorservice.com

2023 års lineup

Vi säljer hela Husqvarnas sortiment av elcyklar, här nedanför kan ni läsa mer om alla kategorier som finns.

För mer information kontakta oss eller besök Husqvarnas hemsida via knappen här nedanför.

husqvarna elcyklar
lease a bike

Lease a bike

Vi erbjuder även Lease a bike vilket är förmånscyklar för anställda.

En förmånscykel är en arbetsgivarförmån som ger anställda möjlighet att hyra eller köpa cyklar och cykelrelaterade tillbehör till förmånliga priser. Genom att erbjuda förmånscykel från Husqvarna kan arbetsgivare främja hälsa och hållbarhet genom att uppmuntra till cykling som ett alternativ till bilpendling. 

Offroad

Vår nya flotta av offroad-maskiner designades med en sak i åtanke – pressa dig att slå den obesegrade vägen och inte dra tillbaka spänningen.

Allroad

Ge efter för din känsla av äventyr på och terräng. Husqvarnas Allroad E-Bikes är inte bara konstruerade för att klara avståndet – de är byggda för att göra den extra milen bekvämt värd besväret.

Urban

Upptäck en ny rytm till din stad med Husqvarnas flotta av Urban & City E-Bikes. Lätt, lättmanövrerad och smidig; vind genom trafiken och upptäck nya upplevelser i den urbana djungeln och utanför.

Electric Balance Bikes

Dessa spännande, lätta elektriska balanscyklar finns i två storlekar och låter barn börja cykla med självförtroende i tidig ålder.

Genom att utnyttja viktiga färdigheter som balans, cykelkontroll och hand-öga-koordination, kommer ungdomar snabbt att hitta sin kärlek till allt som har med två hjul att göra. Husqvarna eDrive finns i två storlekar – 12eDrive och 16eDrive – så att barn så unga som tre år kan åka självständigt och med självförtroende.

Båda modellerna har tre valbara strömlägen, plus ett frigående läge utan ström, med en körtid på upp till 60 minuter och en laddningstid från 30 minuter.

Vi erbjuder finansiering med Santander

finansiering santander