Mån-Fre 09.00 – 18.00 (Lunch 12.00 – 13.00)

Mån-Fre 09.00 – 17.00 (Lunch 12.00 – 13.00)

0921 – 47 02 90   |   info@tordsmotorservice.com

2022 års lineup

Vi säljer hela Husqvarnas sortiment av elcyklar, här nedanför kan ni läsa mer om alla kategorier som finns.

För mer information kontakta oss eller besök Husqvarna

Downhill

Ta dig uppåt lika självsäkert som du skulle göra nedför med Husqvarna Extreme Cross. Med en mängd kraft, få hjälp av den märkbara ökningen av vridmoment när det behövs – vilket gör spänningen med upp- och nedförskörningar mer spännande än någonsin.

Enduro

Med kraft kommer nya möjligheter att ta sig an terräng som aldrig tidigare övervägts. Husqvarna Hard Cross utrustar de som är förberedda, den ultimata maskinen för att testa din kontrollförmåga, utveckla nya tekniker och vara först med att definiera hur nya platser erövras.

All Mountain

Husqvarna Mountain Cross är byggt för dem som längtar efter att ägna sig åt de vidsträckta äventyren som naturen erbjuder. Alla Husqvarna Mountain Cross-modeller är designade och ger sin förare möjlighet att lugnt bemästra berg, flyta nedför kullar och kryssa genom natursköna turer – beroende på vad som kommer först.

Hardtail

Designad med prestanda, hållbarhet och mångsidighet som kärna, Husqvarna Light Cross är utrustad med omfattande väsentligheter (och förstärkt med några kraftfulla förmåner), vilket gör dem lätta att älska. Perfekt för nybörjare, kompetent för proffs.

Gravel

Utnyttja din frihet att ta dig an olika äventyr varje gång du är ute. Husqvarna Gravel-modeller ger sina förare flexibiliteten och kraften att byta preferenser för rutter och aptit på äventyr oavsett karaktär – utan att undanta möjligheten att verkligen njuta av upplevelsen.

Trekking

Fördjupa dig i asfalts- och terrängturer, med vetskap om att din åktur matchar ditt aktiva liv och viljan för att ta dig långt. Packade med gott om vridmoment, stödjande fjädringssystem, optimerad batteritid och Tourer väsentligheter, är Husqvarna Tourer-modeller genomtänkt konstruerade för att vara den ultimata maskinen som förvandlar längre utflykter till upplevelser som du önskar skulle hålla längre.

Urban

Bekanta dig med dina vardagliga rutter, den här gången – verkligen kryssa och ta in sevärdheter och ljud som aldrig förr med ditt val av Husqvarna Urban/City med låg ram. Lätt nog att manövrera genom trafik och mer trafikerade gator, men ändå kraftfull och bekväm nog att anta utmaningen att utforska nya delar av staden – den urbana djungeln är nu din att ströva omkring utan ansträngning.

Kids

Introducera nästa generation till de spännande möjligheterna att följa och erövra alla rutter som de vill. Unisex Husqvarna Light Cross JR ger juniorförare kraften och självförtroendet att vara med, hänga med och ha mycket roligt under familjeutflykter.